Voorwaarden en bepalingen

In dit document vindt u de Algemene Voorwaarden van Amsterdamse Meisjes®. Amsterdamse Meisjes wijst in eerste instantie alle Algemene Voorwaarden van andere Partijen van de hand, tenzij anders vermeld in de Overeenkomst of in deze Algemene Voorwaarden.

U kunt geen andere rechten ontlenen dan die welke in deze Algemene Voorwaarden zijn vermeld.

1. Informatie over de onderneming

Amsterdamse Meisjes is een geregistreerd handelsmerk
KvK number: 69372349
Vestigingsnr. 000037728059
VAT number: NL001661993B21
Telefoonnummer: +31 6 41036353

Adres van de onderneming:
Tweede Bloemdwarsstraat 26
1016 LM Amsterdam
Nederland

2. Bestellingen en verzendingen

Wij zullen de custom illustratie maken naar aanleiding van uw wensen en de foto’s die u ons stuurt na het plaatsen van uw bestelling – voor illustratie op maat. Wij schatten dat het tot een week (5 werkdagen) zal duren om uw illustratie te tekenen.

Als uw bestelling bestaat uit het volgende product dat wij op voorraad hebben:

  • “Limited Edition Posters”
  • “Originele & Unieke Illustraties”
  • Illustraties in “Aanbieding”
  • or “Accessoires”

zullen wij uw aankoop verzenden tot 48 uur nadat wij uw bestelling hebben ontvangen. In alle gevallen zullen wij u via email informeren zodra uw bestelling verzonden is, indien wij het persoonlijk afleveren dan zullen wij contact met u opnemen.

Wij gebruiken meestal PostNL voor verzending buiten Amsterdam en in Nederland – bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen bezorgd.. YU ontvangt een email bericht zodra uw bestelling is verzonden.

Voor elke andere speciale bestelling die u op een specifieke datum moet krijgen kunt u contact met ons opnemen info@amsterdamsemeisjes.nl.

3. Terugbetaling en retourbeleid

Ons terugbetalings- en retourbeleid duurt 15 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Niet-retourneerbare artikelen:

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.
Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt verleend:

  • Artikelen met duidelijke sporen van gebruik
  • Elk artikel dat niet in zijn oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.
  • Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen.
Wij zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze gestort.

Te late of ontbrekende restituties

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw restitutie officieel is overgemaakt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op info@amsterdamsemeisjes.nl.

Aanbieding artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden terugbetaald.
Wij vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@amsterdamsemeisjes.nl en stuur uw item naar:

Amsterdamse Meisjes
Tweede Bloemdwarsstraat 26
1016 LM Amsterdam
Nederland

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau werd aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de gever van het cadeau en zullen zij op de hoogte worden gebracht van jouw retourzending.
Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar:

Amsterdamse Meisjes
Tweede Bloemdwarsstraat 26
1016 LM Amsterdam
Nederland

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een restitutie ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw restitutie.
Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voor uw omgeruilde product u bereikt, variëren.

Als u duurdere artikelen terugstuurt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Neem contact met ons op via info@amsterdamsemeisjes.nl voor vragen in verband met terugbetalingen en retourzendingen.